Login Clienti:
Marti, 20 februarie 2018 Velosan Medical Home     Harta Site Velosan Medical Harta site

De ce VELOSAN Medical ?

Pentru ca asiguram consultatii medicale periodice pentru monitorizarea permanenta a starii de sanatate a abonatilor

Deoarece multe boli prezinta simptome abia cand boala s-a instaurat ireversibil, medicina nu mai poate face altceva decat sa limiteze prin tratamente costisitoare efectele sau avansarea bolii. Uneori singura alternativa de insantosire reala este determinarea bolii in stadii incipiente cind medicina poate actiona eficient in sensul vindecarii efective. De aceea, medicii VELOSAN Medical consulta periodic abonatii , pentru a verifica in permanenta starea de sanatate a acestora si pentru a interveni rapid atunci cind este necesar.

Pentru ca oferim programe medicale personalizate

Daca in urma unui consult general medicul firmei depisteaza aparitia unor nereguli in starea de sanatate a abonatului, acesta contacteaza medicii specialisti care vor prelua abonatul pentru efectuarea unor investigatii suplimentare amanuntite si pentru stabilirea cu exactitate a diagnosticului. Odata cu acest lucru se stabileste un tratament si un plan de ingrijiri pus in practica de echipele VELOSAN Medical pentru restabilirea starii de sanatate.

Pentru ca intervenim prompt si rapid la solicitarile abonatilor

Abonatii firmei pot beneficia de consultatii, investigatii si tratamente medicale la domiciliu in regim de urgenta. Totodata, atunci cand nu este posibil la domiciliu asiguram in cel mai scurt timp programarea, transportul, investigatiile si consultul la unitatile medicale de specialitate cu care colaboram.

Pentru ca oferim servicii de asistenta medicala de urgenta si transport sanitar prin DISPECERAT propriu si AMBULANTA PRIVATA VELOSAN Medical

Exista posibilitatea ca din motive medicale, accidentari sau traume sa fie necesara interventia urgenta a personalului medical . Pentru astfel de situatii - care pot pune in pericol major starea de sanatate sau chiar viata abonatilor nostri - dispunem de dispecerat, ambulante si echipaje de medicina de urgenta gata echipate si pregatite sa intervina in cel mai scurt timp la solicitari.

Pentru ca suntem mereu alaturi de abonatii nostri

Oricind este nevoie, abonatul VELOSAN Medical poate solicita medicilor sau consilierilor medicali ai firmei, un consult, o informatie din domeniul medical, o parere avizata sau ajutor in rezolvarea problemelor medicale aparute In cazul in care medicul generalist constata necesitatea efectuarii unor investigatii medicale mai amanuntite, stabileste impreuna cu clientul realizarii acestora.

Programarea la cabinetele de imagistica medicala, recoltarea probelor biologice, preluarea si interpretarea rezultatelor, transportul si problemele de ordin financiar sau administrativ cad in sarcina firmei, clientul fiind insotit si indrumat in permanenta de angajatii VELOSAN Medical (pentru anumite tipuri de abonamente). Pe baza rezultatelor investigatiilor medicale si in urma consultarii medicilor din diversele specialitati medicale (atunci cind se impune), medicul generalist realizeaza, propune si pune in aplicare un plan de masuri pentru imbunatatirea starii de sanatate a abonatului. Ca o urmare logica, medicul generalist asigura consiliere medicala si suport pentru eliminarea cauzelor care au condus la aparitia problemelor de sanatate.

 


inapoi la Despre noi
Prezentare Velosan MedicalServiciul Medical de Urgenta Programari Online
Pentru informatii sau contact sunati la 0232-220631, 0232-220632 sau completati urmatorul formular si veti fi contactati de un reprezentant al firmei:
Formular Programare Online Formular de contact
Newsletter

Articole medicale
Dieta si cancerul Dieta si cancerul
Dr. Irina CIORTESCU - Medic primar gastroenterolog

Interpretarea testelor de laborator - Colesterolul Interpretarea testelor de laborator - Colesterolul
Dr. Iulian COCA - Medic primar Medicina de urgenta

Toate articolele medicale
 
 
despre noi dotari abonamente servicii contact
 
SEO Romania