Login Clienti:
Marti, 20 februarie 2018 Velosan Medical Home     Harta Site Velosan Medical Harta site

VELOSAN MEDICAL - "ESTOT VELOCIOR VITA"

Multi spun ca viata are un ritm alert. Si asa si este. Dar viteza cu care viata se petrece sub ochii nostri se datoreaza si faptului ca uneori nu-i acordam atentia cuvenita. De multe ori nu gasim timp suficient pentru a ne ingriji propria viata si sanatate. Remarcam rapiditatea cu care viata isi urmeaza cursul doar atunci cind incep sa apara problemele. Si atunci incercam sa ..."peticim" ce se mai poate , de multe ori cu regretul ca nimeni nu “ne-a tras de mineca “ atunci cind trebuia.

VELOSAN Medical ofera ceea ce in aparenta exista deja din belsug: servicii medicale complete. Desi cine a avut nevoie cu adevarat de acestea stie cit de dificila poate fi uneori obtinerea unor servicii medicale de calitate.

VELOSAN Medical acopera in mod salutar aceasta imperfectiune oferind cele mai prompte si competente servicii medicale. De la interventii ale echipajelor proprii de AMBULANTA si pana la pachete complexe de servicii medicale, de la programe generale pana la abonamente individuale, gama si complexitatea ofertei VELOSAN Medical in domeniul sanatatii reprezinta raspunsul ideal pentru orice problema medicala.

Totusi aceste servicii sunt si mai eficiente atunci cand oferta include solutii menite sa previna si sa evite aparitia imbolnavirilor. In acest sens abonatii nostri au acces la investigatii medicale periodice, sunt informati cu privire la diversele probleme ce ar putea sa le influenteze sanatatea si calitatea vietii, beneficiaza de consiliere medicala.

De ce VELOSAN Medical ?

  • Pentru ca asiguram consultatii medicale periodice pentru monitorizarea permanenta a starii de sanatate a abonatilor.
  • Pentru ca oferim programe medicale personalizate.
  • Pentru ca intervenim prompt si rapid la solicitarile abonatilor.
  • Pentru ca oferim servicii de asistenta medicala de urgenta si transport sanitar prin DISPECERAT propriu si AMBULANTA PRIVATA VELOSAN Medical.
  • PENTRU CA SUNTEM MEREU ALATURI DE ABONATII NOSTRI.
detalii

Prezentare Velosan MedicalServiciul Medical de Urgenta Programari Online
Pentru informatii sau contact sunati la 0232-220631, 0232-220632 sau completati urmatorul formular si veti fi contactati de un reprezentant al firmei:
Formular Programare Online Formular de contact
Newsletter

Articole medicale
Dieta si cancerul Dieta si cancerul
Dr. Irina CIORTESCU - Medic primar gastroenterolog

Interpretarea testelor de laborator - Colesterolul Interpretarea testelor de laborator - Colesterolul
Dr. Iulian COCA - Medic primar Medicina de urgenta

Toate articolele medicale
 
 
despre noi dotari abonamente servicii contact
 
SEO Romania