Login Clienti:
Miercuri, 17 ianuarie 2018 Velosan Medical Home     Harta Site Velosan Medical Harta site

Dotari

Pentru a nu lasa pe nimeni in "coada de asteptare", VELOSAN Medical are o echipa de cadre medicale formata din medici, asistenti medicali, infirmieri si ambulantieri care stau permanent la dispozitia pacientilor firmei.

De asemeni, colaboratorii firmei acopera ca specializare majoritatea domeniilor medicale, astfel incat orice apel catre VELOSAN Medical sa-si gaseasca rezolvarea indiferent de complexitatea sau amploarea problemei. Si pentru ca toate acestea sa se petreaca rapid si fara risipa de energie din partea solicitantilor, VELOSAN Medical detine o flotila auto ce are in componenta masini de medic de urgente, ambulante si masini de transport medical dotate cu aparatura medicala mobila care fac posibile interventii complexe si urgente , posibile si datorita unui DISPECERAT propriu accesibil abonatilor firmei 24 ore pe zi 7 zile pe saptamina .

Pentru facilitarea comunicarii cu clientii nostri , in cadrul firmei functioneaza un CALL CENTER prin care se realizeaza programari la consulturi medicale generale sau de specialitate, care ofera informatii sau va faciliteaza legatura cu consilierii medicali pentru rezolvarea oricaror probleme de ordin medical.

 

Prezentare Velosan MedicalServiciul Medical de Urgenta Programari Online
Pentru informatii sau contact sunati la 0232-220631, 0232-220632 sau completati urmatorul formular si veti fi contactati de un reprezentant al firmei:
Formular Programare Online Formular de contact
Newsletter

Articole medicale
Dieta si cancerul Dieta si cancerul
Dr. Irina CIORTESCU - Medic primar gastroenterolog

Interpretarea testelor de laborator - Colesterolul Interpretarea testelor de laborator - Colesterolul
Dr. Iulian COCA - Medic primar Medicina de urgenta

Toate articolele medicale
 
 
despre noi dotari abonamente servicii contact
 
SEO Romania